Szolgáltatások

Lakossági internet

Bázisállomásunk és az Ön otthona között kiépített vezeték nélküli kapcsolattal könnyen és egyszerűen csatlakozhat a világhálóra. Nincs szükség telefonvonalra vagy kábeltv rendszerre, az internet a “levegőből” érkezik. A tetőre elhelyezett vevőegységen (antenna) keresztül a lakáson belül akár több számítógépre is csatlakoztatható.
Lakossági internet csomagjainkat úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő díjcsomagot sebesség és ár tekintetében egyaránt. Tekintse meg lakossági kínálatunkat.

Üzleti internet

Üzleti előfizetésünket elsősorban olyan cégek számára ajánljuk, akiknek fontos a garantált sebesség és működési biztonság. Redundáns internet betáplálással magas rendelkezésre állást biztosítunk ügyfeleink részére, valamint 24órás távfelügyeleti rendszerünkkel folyamatosan monitorozzuk és felügyeljük eszközeinket, így esetleges kimaradás esetén gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni.
Szélessávú üzleti internet csomagjaink elérhetőek akár 1-100Mbit/s sebességen is. Egyedi felmérés és árajánlat szükséges. Kérje ajánlatunkat kollégáinktól!

Bérelt vonali összeköttetések

Vállaljuk cégek telephelyeinek összeköttetését földrajzilag elválasztott területeken, legyen az bárhol az országban. Saját mikrohullámú gerinchálózatunk és partnereink hálózatain keresztül országos lefedettséget, valamint egyénileg testreszabott sávszélességeket biztosítunk. Egyedi ajánlathoz forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

HotSpot rendszerek

A hotspot egy nyilvános, vezeték nélküli (WiFi) internet-hozzáférési pont, lényege, hogy bárki használhatja az arra alkalmas eszközzel, például laptop, PDA vagy Wifi képes mobiltelefonnal, táblagéppel.
Gyorsuló világunkban egyre inkább hozzászoktunk a friss és folyamatos információáramláshoz. Akár menet közben csatlakozhatunk ilyen hozzáférési pontok egyikéhez és azonnal böngészhetünk az interneten, vagy akár célzott információkhoz juttathatjuk ügyfeleinket. Az utóbbi években a mobil eszközök szinte mindegyikében már megtalálható a wifi adapter, ezért igen széles ügyfélkör lefedhető vele. Terjessze ki Ön is vállalkozása lefedettségét.
Cégünk maga is üzemeltet több helyen saját tervezésű, egyénileg testreszabható hotspot rendszert és tervezzük folyamatos bővítését. Vállaljuk ezen rendszerek telepítését, üzemeltetését, akár önkormányzatoknál, éttermekben, kávézókban, repülőtereken, vasúti pályaudvarokon, könyvesboltokban, könyvtárakban, iskolákban, egyetemeken és egyéb publikus helyeken. Kérje tájékoztatónkat, illetve ajánlatunkat!

Napelemes rendszerek, napelemes közvilágítás

Cégünk új területeken is megvetette lábát az utóbbi időben, ilyen például a napenergiát felhasználó lámpák telepítése. Ez egy teljesen új közvilágítási rendszer, amivel nem sok település rendelkezik eddig országunkban. Ez nem csak modern, hosszútávú befektetés, hanem környezetbarát és energiatakarékos is. Egyedi árajánlatokkal várunk minden önkormányzatot, települést, aki igénybe venné szolgáltatásunkat ezen a téren is.